Kurs Knjigovodstva

Kurs Knjigovodstva

Kurs obuhvata:

 • prosto i dvojno knjigovodstvo
 • obračun i evidenciju PDV-a
 • obračun zarada i drugih primanja zaposlenih i fizičkih lica po ugovorima

Obuka: Vrši se uz upotrebu računara i aplikativnog softvera, korišćenjem računovodstvenih isprava identičnim onima koje se koriste u praksi, za razliku od klasičnog školskog sistema koji se zasniva na tekstualno datim teorijskim zadacima.

Broj časova: Kurs knjigovodstva se sastoji od 60 časova obuke, plus dodatni časovi za samostalnu obradu računovodstvene dokumentacije pod nadzorom mentora.

Termini: Kurs se održava dva puta nedeljno.

Lokacija: Beograd, Ulica Sv. Save 16-18

Naknada za kurs: 30.000 dinara

Test: Po završetku kursa kandidat polaže završni ispit, koji obuhvata po jedan primer knjiženja svake računovodstvene isprave, knjiženje početnog stanja i zaključna knjiženja, primer evidencije PDV-a i podnošenja poreske prijave, primer obračuna zarade, kao i 20 test pitanja vezanih za računovodstvena načela, standarde i propise iz oblasti računovodstva.

Sertifikat: Nakon uspešno okončanog kursa kandidat dobija sertifikat.

Kontaktijate nas da biste saznali detalje obuke i prijavili se na kurs:

Vaše ime (obavezno)

Vaša e-pošta (obavezno)

Broj telefona (obavezno)

Naslov poruke

Vaša poruka


 • Predavači

  Stručnu obuku vodi magistar ekonomije Slaviša Gavrilović sa stručnim zvanjem ovlašćeni računovođa – revizor, sa više od trideset godina radnog iskustva u računovodstvu.

  Stručni kadar preduzeća koji asistira u obuci je specijalizovan za pojedine stručne oblasti. Svi zaposleni su profesionalci ekonomske struke i sertifikovani za obavljanje računovodstvenih i revizorskih poslova

 • Yu Finance

  Agencija za računovodstvo Yu Finance je osnovana 1993. godine u Beogradu. Yu Finance je firma sa bogatim iskustvom u vođenju knjiga od malih preduzeća do međunarodnih korporacija.